Tiger 900

Tiger 900
Vanaf 11.950 €

De Tiger 900 van Triumph zet een nieuwe maatstaf voor maximaal avontuurlijk genieten. De ingrediënten zijn een volledig nieuwe, meer responsieve 900 cc driecilindermotor, een ongelooflijk uitgebreide standaarduitrusting, nieuwe state-of-the-art rijassistentie en technologie en een agressieve nieuwe Tiger-stijl en -attitude. 

 

5 nieuwe modellen : Tiger 900 Rally en Rally Pro - ontworpen voor maximaal off-road-avontuur en weggerichte mogelijkheden en comfort, de Tiger 900 GT en GT Pro - ontworpen voor de stadsjungle en langeafstandsreizen en alles er tussenin en de Tiger 900 - de nieuwe basisversie van een op de weg gerichte Tiger, met een grote stap voorwaarts in mogelijkheden en stijl.

 

Het volledig nieuwe 900 cc blok met meer vermogen en hogere prestaties voldoet nu volledig aan de Euro 5-emissienorm en heeft een nieuwe, unieke ontstekingsvolgorde van 1,3,2 voor meer karakter en gevoel. Het resultaat is een fijne gasreactie, dito geluid en het gevoel bij lage toeren als bij een tweecilinder, terwijl je ook alle trekkracht, het gevoel en de prestaties hebt in het midden- en hoge toerentalbereik van een triple. 

 

De combinatie van een nieuw, lichtgewicht modulair frame, een lichter motorblok, hoogwaardige vering en hoogwaardige Brembo-remmen zorgen voor een verbetering in de wendbaarheid, waardoor onder alle rijomstandigheden een uitzonderlijke wegligging wordt gegarandeerd.

Meer info